Het eten
We serveren altijd een menu waarbij de focus ligt op producten uit de nabije omgeving, van het land en uit de zee. Ook werken wij in het seizoen graag met wild.
We bieden een 4- en een 8-gangen menu aan. Verder zijn er verschillende dagspecials die aan het menu kunnen worden toegevoegd. Ook hebben we elke dag een mooie bereiding van Holstein rund ribeye om het menu mee uit te breiden. Je hebt zo altijd de keuze om uitgebreid te dineren of net wat vlotter door het menu te gaan indien gewenst.
4-gangen menu: 70
8-gangen menu: 115
5-gangen lunchmenu: 75
(op zondagen)
Ribeye Holstein 100 gr p.p (min 2 personen): 19,5
Kaas supplement: 14,5
Op 24 en 25 december serveren wij een uitgebreid kerstmenu voor 115 euro per persoon.
Aanpassingen aan het menu kunnen wij enkel doen indien wij op voorhand worden geïnformeerd over dieetwensen en/of allergieën. Wij bieden geen optie voor een kindermenu aan.